Υπηρεσίες

Ορθονυχία

Η μέθοδος που ονομάζεται ορθονυχία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων νυχιών, διορθώνοντας τη λανθασμένη πορεία του όνυχα με τη χρήση υαλωδών ελασμάτων (νάρθηκες). Το έλασμα το χρησιμοποιούμε, ώστε να κρατάμε σταθερά τα πλάγια τμήματα του όνυχα για να μην εισχωρεί στα μαλακά μόρια των δακτύλων. 

Ενδείκνυνται σε παθήσεις όπως ονυχοκρύπτωση και  ονυχογρύπωση 

Πλεονεκτήματα

  • Άμεση ανακούφιση από τον πόνο
  • Δεν εμποδίζουν καθόλου στην κίνηση
  • Αποφυγή των επώδυνων εγχειρήσεων και της δύσκολης μετεγχειριτικής περιόδου
  • Καμία απουσία από την εργασία
  • Άμεση χρήση των παπουτσιών από την πρώτη στιγμή
  • Καμία διακοπή στις δραστηριότητες, την εργασία, ή την άθληση
  • Μακροχρόνια καλυτέρευση και θεραπεία
  • Σπουδαίο πλεονέκτημα ακόμα και για το διαβητικό πόδι
  • Εξατομικευμένη προσαρμογή 

Αφαίρεση μυρμηγκιών

Στο  ποδολογικό μας κέντρο η αφαίρεση των μυρμηγκιών   γίνετε αναίμακτα με χρήση ειδικών εργαλείων που η χρήση τους απαιτεί γνώση και εμπειρία. 

Ο αριθμός των συνεδρίων εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των βλαβών. Η ποδολόγος συστήνει και αγωγή στο σπίτι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη η θεραπεία. 

Αφαίρεση τύλων (κάλων)

Η αφαίρεση τύλων (κάλων) γίνετε με τη χρήση ειδικών εργαλείων λεπίδων-νυστεριών, αναίμακτα και χωρίς καθόλου πόνο. Ο ασθενής ανακουφίζεται από την πρώτη κιόλας συνέδρια, ενώ ο αριθμός των συνεδρίων που θα χρειαστούν, εξαρτάται από το είδος και το σημείο του καλού. Σημαντικό αίτιο στον να μην ξαναδημιουργηθούν είναι η πρόληψη και η αποφυγή της ύπαρξης του εκλυτικού αιτίου. 

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Το ποδολογικο μας κέντρο δεν αναλαμβάνει μόνο παθολογικά περιστατικά αλλά και περιστατικά απλού καλλωπισμού. 

Για εμάς σίγουρα ο καλλωπισμός των άνω και το κάτω άκρων αποτελεί βασική προϋπόθεση όχι μόνο για την ομορφιά αλλά και για την υγεία των άκρων, ακόμα και στους πελάτες μας που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε τεράστια βαρύτητα στην διαδικασία αποστείρωσης των εργαλείων, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, ακόμα και μέσω ενός απλού μανικιουρ ή πεντικιούρ μπορεί να δημιουργηθούν παθολογικές καταστάσεις όπως είσφρυση ονύχων , μυκητιάσεις ονύχων  ή ακόμα χειρότερα μπορούν να μεταδοθούν ασθένειες όπως hpv.

 Το απλό μανικιουρ-πεντικιούρ, το ημιμονιμο μανικιούρ-πεντικιούρ αλλά και η τοποθέτηση  τεχνητών νυχιών είναι κάποιες από τις επιπλέων υπηρεσίες που προσφέρουμε. 

Μπορείτε να μας ρωτήσετε για οποία άλλη απορία έχετε