Ποιοί είμαστε

Αμαλία Λιβέρη

Η Αμαλία Λιβέρη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας και από το 2011 έχει πολλαπλές συνεργασίες σε διάφορα ινστιτούτα αισθητικής, spa, καθώς επίσης και ιατρεία. Λόγο της επιθυμίας της για συνεχή εξέλιξη στο βιογραφικό της έχει προστεθεί το πτυχίο της ποδολογίας η οποία είναι μία ανερχόμενη ειδικότητα στην Ελλάδα, που θα δώσει λύσεις στην θεραπεία του άκρου ποδός, όπου μέχρι σήμερα προβλημάτιζαν χωρίς επίλυση τους ασθενείς.

Μαριάννα Αγάπογλου

Η Μαριάννα Αγάπογλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας και από το 2010 έχει πολλαπλές συνεργασίες ως υπεύθυνη σε διάφορα ινστιτούτα αισθητικής και spa. Από το 2011 κατέχει και το πτυχίο Αισθητικός καλλωπισμού άνω και κάτω άκρων, ένα ακόμα εφόδιο για την συμπλήρωση της ολιστικής περιποίησης του ατόμου.

Η φιλοσοφία μας

Στην προσπάθεια μας να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας με σκοπό να ανακουφίσουμε και να θεραπεύσουμε προβλήματα του άκρου ποδός γνωρίσαμε,  αγαπήσαμε και εντρυφήσαμε  στην ποδολογία. 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που επιβάλλει πολύωρη ορθοστασία και καταπόνηση των ποδιών μας, προκαλεί επώδυνα προβλήματα στα κάτω άκρα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας. Σκοπός στο ποδολογικό μας κέντρο είναι να σας απαλλάξουμε από τέτοιου είδους προβλήματα. Αγαπήστε τα πόδια σας και στηριχτείτε σε αυτά χωρίς πόνο.